DOBRAGUMA

Smo mlada ekipa, ki se zaveda, da je za uspeh potrebno nenehno prilagajanje razmeram na trgu. Vizija naše družbe je maksimalna zadovoljitev potreb trga bodisi na lokalnem področju in tudi širše – izven naših meja.
Kupcem tako ponujamo gumaste plošče za prekrivanje tal za najrazličnejše namene od kmetijskih objektov, športnih površin in povsod tam, kjer se guma izkaže za učinkovito podlago. Vsi produkti so iz 100% naravne gume in niso zmes recikliranih materialov.

KAJ PONUJAMO?

Produkti Dobra Guma so v večini izdelani iz 100% naravne gume, kar daje gumi izvrstne lastnosti. Za razliko od podobnih produktov, ki so izdelani iz odpadnih materialov, se naravna guma ne obrablja v tolikšni meri in je zaradi tega obstojneša od ostalih podobnih produktov.

To pa ni edina prednost pred ostalimi »cenenimi substituti«. Glavne prednosti, ki jih je potrebno izpostaviti: izdelana je za intenzivno uporabo (v kmetijske ali komercialne namene), odporna je na temperaturo in vlago, ne vpija vonja, enostavno se jo čisti in dezinficira, ne drsi in je zelo trpežna. Poleg vsega tega pa se gumo zelo enostavno polaga in ne potrebuje posebnih lepilnih sredstev.

Želite ponudbo?

NAREDITE PRVI KORAK

Kontaktirajte nas